Concept drank- en horecavergunning Stichting Nationaal Jenevermuseum Schiedam, vestiging Molen de Walvisch, Westvest 229, 3111 BT Schiedam

Namens het bestuur van de stichting Nationaal Jenevermuseum Schiedam is voor de vestiging molen de Walvisch, gevestigd Westvest 229 te Schiedam, een aanvraag ingediend voor een drank- en horecavergunning als bedoeld in artikel 3 van de Drank- en Horecawet.

De aanvraag is ingediend omdat de museumfunctie met ondersteunende horeca is verhuisd van molen de Nieuwe Palmboom naar molen de Walvisch.

De stichting Nationaal Jenevermuseum Schiedam is aan te merken als een paracommerciële inrichting als bedoeld in artikel 1 van de Drank- en Horecawet (een stichting of vereniging, die zich richt op activiteiten van recreatieve, sportieve, sociaal-culturele, educatieve, levensbeschouwelijke of godsdienstige aard).

Met inachtneming van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht ligt de conceptvergunning vanaf woensdag 7 februari 2018 gedurende zes weken ter inzage in het Klant Contact Centrum (omgevingsloket), Stadserf 1 (alleen op afspraak).

Gedurende deze periode bestaat voor belanghebbenden de mogelijkheid mondelinge of schriftelijke zienswijzen naar voren te brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de burgemeester van Schiedam, Postbus 1501, 3100 EA Schiedam, onder vermelding van molen de Walvisch.

Naar boven