Hollands Kroon – week 6 - Integraal beheerplan openbare ruimte en gebouwen 2018-2021 vastgesteld

De raad van de gemeente Hollands Kroon;

gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders,

 

B E S L U I T :

het Integraal beheerplan openbare ruimte en gebouwen 2018-2021 vast te stellen.

 

Inhoud

Het plan geeft inzicht in hoe het beheer en onderhoud van riolering, infrastructuur, bruggen, gebouwen en openbaar groen in Hollands Kroon wordt uitgevoerd. Zo wordt er beschreven wat de gemeente in beheer heeft en wat de kwaliteit daarvan is, wanneer er onderhoud moet worden uitgevoerd en wat het beschikbare budget daarvoor is.

Doel

Het plan geeft voor de komende vier jaar op hoofdlijnen aan hoe, waar en wanneer het beheer en onderhoud wordt uitgevoerd. Ook biedt het de gemeenteraad kaders om tijdens de beleidscyclus keuzes te maken voor welk beheer en onderhoud zij budget beschikbaar stellen.

Inzage

U kunt het Integraal beheerplan openbare ruimte en gebouwen 2018-2021 inclusief de bijlagen gedurende zes weken bekijken op: https://www.hollandskroon.nl/inwoners/nieuws/gemeenteraad-stelt-integraal-beheerplan-openbare-ruimte-en-gebouwen-vast.

Reacties

Op het door de gemeenteraad vastgestelde Integraal beheerplan openbare ruimte en gebouwen 2018-2021 kunt u geen bezwaar of beroep aantekenen.

Meer weten?

Indien u meer informatie wenst te ontvangen over het Integraal beheerplan openbare ruimte en gebouwen 2018-2021 dan kunt u een e-mail sturen naar areaalbeheer@hollandskroon.nl, onder vermelding van IBP. Vermeld u daarbij uw naam, adres en telefoonnummer.

Naar boven