Tijdelijke verkeersmaatregelen Santa Run

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 7 november 2018 besloten tijdelijke verkeersmaatregelen te treffen t.b.v. de Santa Run die wordt gehouden op zondag 16 december 2018.

Voor een goed en veilig verloop zijn de volgende tijdelijke verkeersmaatregelen genomen:

  • 1.

    De Markt, de Torenstraat en de Dommelstraat tot aan de Wilhelminalaan, worden tijdelijk afgesloten vanaf 15.30 uur tot 16.30 uur;

  • 2.

    De oversteken, Dommelstraat – Wilhelminalaan, Hendrik Veenemanstraat nabij Ovatonde,  Vijverlaan – Europalaan en Europalaan – Boslaan die in de route zitten worden tijdens de Santa Run kort afgesloten met een afzethek en met aanwezigheid van verkeersregelaars.

 

Bezwaarprocedure

Als u het niet eens bent met dit besluit kunt u binnen 6 weken hiertegen een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 8, 5690 AA te Son en Breugel. U kunt uw bezwaarschrift ook digitaal indienen via onze website met DigiD.

Als u een bezwaarschrift stuurt, kunt u ook een voorlopige voorziening aanvragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant, Postbus 90125, 5200 MA te ’s-Hertogenbosch. U kunt uw voorlopige voorziening digitaal aanvragen op de website www.rechtspraak.nl .

 

Naar boven