Ontwerpbeschikking ter inzage Brouwerskampweg 19

Burgemeester en wethouders hebben op 29 mei 2017 een meervoudige aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen van

 

Foolen voor het veranderen en in werking hebben van een viskwekerij aan het adres Brouwerskampweg 19. De aanvraag is geregistreerd S-HZ-2017-0148 (OLO 2552821).

De aanvraag heeft betrekking op de volgende activiteiten: bouwen, milieu/inrichting en handelingen met gevolgen voor beschermde natuurgebieden.

 

Burgemeester en wethouders zijn voornemens te besluiten, gelet op de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, de Algemene wet bestuursrecht, het Bouwbesluit, de Wet milieubeheer, de Wet ammoniak en veehouderij en de Wet geurhinder en veehouderij om de gevraagde vergunning aan Foolen te verlenen.

De ontwerpbeschikking ligt gedurende 6 weken van 31 oktober 2018 tot 12 december 2018 ter inzage bij de afdeling Dienstverlening. Op afspraak kan een mondelinge toelichting op de stukken worden gegeven.

Belanghebbenden kunnen binnen 6 weken na publicatie van het ontwerp-besluit een schriftelijke zienswijze indienen bij burgemeester en wethouders van Son en Breugel, Postbus 8, 5690 AA, Son en Breugel.

 

Naar boven