Tijdelijke verkeersmaatregelen voor hardloopevenement

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 22 oktober 2018 besloten tijdelijke verkeersmaatregelen te treffen t.b.v. een hardloopevenement. De route start in de gemeente Best en loopt voor een gedeelte over het grondgebied van gemeente Son en Breugel.

 

Het hardloopevenement wordt gehouden op zaterdag 8 december 2018 tussen 19:00 en 20:00 uur en georganiseerd door Declathon uit Best.

De tijdelijke verkeersmaatregelen bestaan uit het afsluiten van het fietspad langs de Bestseweg vanaf de kruising met de Hoberglaan en de Hoberglaan en aansluitend Kanaaldijk Noord vanaf de hoek Hoberglaan;

 

Bezwaarprocedure

Als u het niet eens bent met dit besluit kunt u hiertegen een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 8, 5690 AA te Son en Breugel. U kunt uw bezwaarschrift ook digitaal indienen via onze website met DigiD.

Als u een bezwaarschrift stuurt, kunt u ook een voorlopige voorziening aanvragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant, Postbus 90125, 5200 MA te ’s-Hertogenbosch. U kunt uw voorlopige voorziening digitaal aanvragen op de website www.rechtspraak.nl .

 

 

 

Naar boven