Verleende vergunning Ockhuizenweg 3

Burgemeester en wethouders maken bekend dat een vergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht van rechtswege is verleend aan:

 

Semler B.V., Ockhuizenweg 3, voor het milieuneutraal veranderen van de werking van de inrichting, Zaaknummer: OLO- nr. 3322337.

De verandering van de inrichting bestaat uit het plaatsen van vier nieuwe opslagsilo’s boven een nieuwe opvangbak.

 

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen van 31 oktober 2018 tot 12 december 2018 ter inzage bij de afdeling Dinestverlening. Wilt u een mondelinge toelichting op de stukken, dan kunt u hiervoor een telefonische afspraak maken met de Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant, tel. (088) 3690328.

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de verzenddatum van het besluit een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij:

Burgemeester en wethouders, Postbus 8, 5690 AA Son en Breugel. Het besluit treedt na afloop van de bezwarentermijn in werking tenzij gedurende deze termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist. Een verzoek om een voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank Oost-Brabant, sector bestuursrecht, Postbus 901 25, 5200 MA 's-Hertogenbosch.

Naar boven