Verleende omgevingsvergunningen

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij in de periode van 10 oktober 2018 tot en met 17 oktober 2018 de volgende omgevingsvergunningen hebben verleend, waarbij de reguliere voorbereidingsprocedure van toepassing is:

 

Adres

Omschrijving project

Datum verzonden

Noordhaven/Zuidhaven in Zevenbergen

plaatsen van damwanden en een kademuur

12 oktober 2018

Bosselaar Zuid deelgebied 2B in Zevenbergen

bouwen van 58 grondgebonden woningen (van rechtswege)

16 oktober 2018

Bosselaar Zuid deelgebied 2a in Zevenbergen

aanleggen van inritten

17 oktober 2018

Dijkstraat 7 in Zevenbergen

vergroten van het restaurant en verplaatsen toiletgroep

12 oktober 2018

Markt 9a in Zevenbergen

veranderen van de puien t.b.v. de vestiging van een eetcafé

11 oktober 2018

Blauwe Hoefsweg 5 in Klundert

plaatsen van een erker

11 oktober 2018

Distriboulevard 25 in Moerdijk

Korenbloem 41 in Zevenbergen

uitbreiden van de bestaande bedrijfshal en het kantoor

vergroten van een carport (van rechtswege)

15 oktober 2018

12 oktober 2018

  

U kunt de stukken bij de gemeente Moerdijk inzien gedurende de openingstijden van het vergunningenloket. Ook kan voor het inzien van een verleende omgevingsvergunning een afspraak worden gemaakt via www.moerdijk.nl

 Bezwaar

Belanghebbenden hebben 6 weken de tijd om schriftelijk een bezwaarschrift in te dienen. De termijn gaat in op de dag na verzending van de beslissing aan de aanvrager. Deze datum is achter het betreffende besluit vermeld. Een bezwaarschrift richt u aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Moerdijk, Postbus 4, 4760 AA Zevenbergen.

Als u over DigiD beschikt kunt u digitaal een bezwaarschrift indienen op de website van de gemeente Moerdijk. Meer informatie hierover kunt u vinden op de gemeentelijke website bij bezwaarschrift onder het kopje producten en diensten. Een bezwaarschrift dat per e-mail is verzonden wordt niet in behandeling genomen.

De vergunninghouder kan, ondanks een bezwaarschrift, toch de vergunde activiteit uitvoeren. Bent u het daar niet mee eens, dan kunt u, ná het indienen van een bezwaarschrift, een voorlopige voorziening aanvragen bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90.006, 4800 PA Breda. Voor meer informatie over indienen van bezwaar of het vragen van een voorlopige voorziening verwijzen wij u naar de brochure rechtsmiddelen (bezwaar en beroep) tegen beslissing overheid welke u kunt vinden op de gemeentelijke website onder het product “omgevingsvergunning”.

 

Naar boven