Bestemmingsplan Slochteren, Noorderweg 35 - vastgesteld

De raad van de gemeente Midden-Groningen heeft op 27 september 2018 het bestemmingsplan Slochteren, Noorderweg 35 vastgesteld. Met het bestemmingsplan wordt het woonperceel aan de Noorderweg 35 vergroot. Een deel van de gronden had nog een agrarische bestemming. Met de wijziging van de bestemming is gebruik als tuin en realisatie van bijgebouwen op deze gronden toegestaan.

Het vastgestelde plan ligt ter inzage van donderdag 18 oktober 2018 tot en met donderdag 29 november 2018. Tijdens openingstijden kunt u het plan inzien in het publiekscentrum van het gemeentehuis te Slochteren. Digitaal is het plan te raadplegen op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl onder NL.IMRO.1952.bpslonoorderweg35-va01.

Tegen het plan kan beroep worden ingesteld door degene die tijdig zijn zienswijze naar voren heeft gebracht en belanghebbend is, alsmede door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet overeenkomstig de Wet ruimtelijke ordening en de Algemene wet bestuursrecht zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht.

Het beroep kan gedurende bovengenoemde termijn worden ingesteld bij:

Raad van State

Afdeling bestuursrechtspraak

Postbus 20019

2500 EA Den Haag

Naar boven