Bekendmaking anterieure afspraken Allonge III op Samenwerkingsovereenkomst De Luistruik, project Luistruik te Nuenen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nuenen c.a. maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 6.24 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 6.2.12 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) bekend dat tussen de gemeente Nuenen c.a. enerzijds en VOF Park Luistruik anderzijds een allonge op een overeenkomst tot kostenverhaal is gesloten.

De allonge is een aanvulling op de eerder gesloten “Samenwerkingsovereenkomst De Luistruik”. De overeenkomst heeft betrekking op de wens van partijen in onderlinge samenwerking te komen tot de ontwikkeling en realisering van woningbouw in het plangebied Luistruik.

Ter inzage

Ter voldoening aan artikel 6.2.12 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) ligt vanaf 16 oktober 2018 een zakelijke beschrijving van de inhoud van de allonge gedurende zes weken voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis, Jan van Schijnveltlaan 2, in Nuenen. Binnen genoemde termijn kan tijdens openingstijden kennis worden genomen van de zakelijke beschrijving bij de receptie van het gemeentehuis. Deze publicatie kan tevens geraadpleegd worden via de gemeentelijke website: www.nuenen.nl.

Tegen de gesloten overeenkomst kunnen geen zienswijzen of bezwaren worden ingediend.

Nuenen, 15 oktober 2018.

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a.

Naar boven