Terinzagelegging ontwerp-Gebiedsvisie Claudius Prinsenlaan

Voor het gebied rondom de Claudius Prinsenlaan heeft de Gemeente Breda een gebiedsvisie opgesteld. In deze fase in het nog een ontwerp-visie. Het college van burgemeester en wethouders van Breda maakt bekend dat deze ontwerp-Gebiedsvisie Claudius Prinsenlaan nu voor u ter inzage ligt.

 

Kader voor nieuw bestemmingsplan

De visie is nodig als basis voor actualisering van het bestemmingsplan. Dat plan dateert van 1997 en is verouderd. Er is een koerswijziging nodig omdat het huidige plan nog omvangrijke uitbreidingen mogelijk maakt. Deze overmaat past niet meer binnen de huidige stedelijke programmering. Bovendien zou de totale uitbreiding leiden tot ongewenste effecten op verkeer en milieu.

 

Ter inzage

De ontwerp-Gebiedsvisie Claudius Prinsenlaan ligt ter inzage van 13 oktober tot en met 23 november 2018. De ontwerp-Gebiedsvisie Claudius Prinsenlaan is gedurende bovengenoemde periode als bijlage bij dit artikel te raadplegen.

In de periode dat de ontwerp-Gebiedsvisie ter inzage ligt, organiseert de gemeente een aantal informatiebijeenkomsten met vrije inloop. Een uitnodiging voor deze bijeenkomsten wordt verstuurd naar alle adressen in het gebied zelf alsmede naar adressen in de aangrenzende woongebieden. In de brief staat de locatie en de datum van de informatiebijeenkomsten vermeld.

 

Zienswijzen

Van 13 oktober tot en met 23 november 2018 kunt u digitaal uw zienswijze op het ontwerp van deze gebiedsvisie indienen. Ook kunt u schriftelijk uw reactie indienen. Deze stuurt u dan naar de Gemeenteraad van Breda, Postbus 90156, 4800 RH te Breda.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de gemeente via www.breda.nl/contact.

 

Informatie

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met de gemeente via www.breda.nl, twitter @breda, facebook Gemeente Breda of bel 14 076.

 

Naar boven