GEBIEDSAANWIJZING GASAANSLUITPLICHT

In een aantal gebieden binnen nieuwbouwplan De Krijgsman te Muiden waar de woningbouwplannen al vergevorderd zijn, blijft het mogelijk om met een aardgasaansluiting te bouwen. Hiermee wil de gemeente voorkomen dat de bouw van deze woningen vertraagd wordt en de kopers van de reeds verkochte woningen daar nadelen door ondervinden.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Gooise Meren maken bekend dat op grond van artikel 2 van de 'Regeling gebiedsaanwijzing gasaansluitplicht' op 2 oktober 2018 de volgende gebieden zijn aangewezen als gebied waar de aansluitplicht blijft gelden. Het gaat in Muiden om de volgende deelgebieden van het nieuwbouwplan De Krijgsman dat op het KNSF-terrein gerealiseerd wordt:

  • 1.

    Fase I, delen A1, A2, B en C1

  • 2.

    Fase II, delen D1, D2 en D3

Voor fase IV tot en met X van de ontwikkeling van De Krijgsman bestaat geen grond voor aanwijzing en heeft het college van burgemeester en wethouders de aanwijzing geweigerd. De gebieden zijn aangeduid op de bij dit besluit behorende kaart.

Informatie en inzage

De bij het besluit behorende kaart met aanduiding van de in het besluit genoemde gebieden is als digitale raadpleegbare bijlage bij deze bekendmaking opgenomen.

De zakelijke inhoud van het besluit en de bij het besluit behorende kaart zijn ook te raadplegen via de website van de gemeente op bestuur.gooisemeren.nl onder ‘Plannen en projecten’ - > ‘De Krijgsman’

Voor informatie kunt u op werkdagen telefonisch, van 8.30 – 13.00 uur, contact opnemen met de afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving op telefoonnummer 035 207 00 00. Via de website van onze gemeente kunt u een afspraak maken voor een baliebezoek om het volledige besluit in te zien. Kies als activiteit "plannen ter inzage".

Openingstijden balie Vergunningen, Toezicht en Handhaving:

Maandag: 8:30 – 13:00 uur

Dinsdag en woensdag: 8:30 – 17:00 uur

Donderdag: 8:30 – 12:00 uur

Vrijdag: 8:30 – 13:00 uur

Afspraak via website: https://afspraak.gooisemeren.nl

Bezwaar

Een belanghebbende kan binnen 6 weken na de bekendmaking van een besluit bezwaar maken bij burgemeester en wethouders, postbus 6000, 1400 HA Bussum.

In het bezwaarschrift vermeldt u uw naam, adres, de omschrijving van het besluit en de reden waarom u het niet eens bent met het besluit. Het besluit treedt direct na bekendmaking in werking, ook al wordt er bezwaar gemaakt. Er is geen schorsende werking. Als u wilt dat de vergunning gedurende het bezwaar niet in werking treedt, kunt u een voorlopige voorziening vragen.

Het adres is: de voorzieningenrechter van de rechtbank Midden-Nederland, afdeling Bestuursrecht, o.v.v. voorlopige voorzieningen, Postbus 16005, 3500 DA UTRECHT. Aan de procedure voor een voorlopige voorziening zijn kosten verbonden (griffierecht). De actuele bedragen kunt u opvragen bij de rechtbank of via www.rechtspraak.nl.

Gemeente Gooise Meren, 8 oktober 2018

Naar boven