Kennisgeving weigering omgevingsvergunning Rietdijk 12 te Zonnemaire

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Schouwen-Duiveland maakt bekend dat zij omgevingsvergunning heeft geweigerd voor het bouwen van 50 ecolodges (Ecomaire) aan de Rietdijk 12 te Zonnemaire.

De aanvraag van 1 augustus 2014, de ontwerpweigering om omgevingsvergunning, de daarbij behorende ontwerpweigering verklaring van geen bedenkingen en voorts de bijbehorende stukken hebben vanaf maandag 9 april 2018 tot en met 22 mei 2018 ter inzage gelegen via de gemeentelijke website www.schouwen-duiveland.nl.

Ter inzage

De aanvragen, de beschikkingen met daarbij de geweigerde verklaringen van geen bedenkingen en de bijbehorende stukken liggen van maandag 1 oktober 2018 tot en met 12 november 2018 ter inzage en kunnen na telefonische afspraak, via telefoonnummer 0111 452 252, worden ingezien.

Beroep

Gedurende de inzage termijn kan beroep worden ingesteld tegen de geweigerde omgevingsvergunningen en de geweigerde verklaringen van geen bedenkingen. Beroep kan worden ingesteld door iedere belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn zienswijze tegen de ontwerpbeschikkingen kenbaar te maken, door iedere belanghebbende die een zienswijze heeft ingediend en tegen wijzigingen in de beschikkingen. Een beroepschrift kunt u indienen bij de rechtbank Zeeland-West-Brabant, team Bestuursrech6t, Postbus 90006, 4800 PA Breda.. Het is bovendien mogelijk een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de voorzitter van voornoemde rechtbank gelijktijdig met het indienen van een beroepschrift.

Zierikzee, 28 september 2018

Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland

Naar boven