Wijzigen Bevoegdhedenbesluit gemeente Amersfoort 2018

Deze bekendmaking is slechts een tekstplaatsing. De oorspronkelijke bekendmaking is op 26 september 2018 gepubliceerd in het huis-aan-huisblad van de gemeente Amersfoort, geplaatst.

 

 

In het bevoeghedenbesluit Amersfoort 2018 is ondermandaat verleend aan de directeur van de Alliantie regio Amersfoort om urgentieverkla­ringen te verlenen, te wijzigen, in te trekken en te verlengen. De uitvoering van deze werkzaamheden en de besluitvorming over toekenning,  zal met ingang van oktober 2018 worden verzorgd door Enser­ve.  Daarom wordt dit deel van het ondermandaat voor de Alliantie inge­ trokken en overeenkomstig het bepaalde in het bevoegdhedenbesluit Amersfoort 2018, bijlage 4, toegekend aan de directeur van Enserve.

 

 

Besluit:

 

  • 1.

    Het in bijlage  4 bij het Bevoegdhedenbesluit gemeente Amersfoort 2018,  opgenomen ondermandaat, zoals verleend aan de directeur van de Alliantie regio Amersfoort voor het onderdeel: "Verlenen, wijzigen, intrekken en verlengen van urgentieverklaringen" in te trekken.

     

  • 2.

    Op grondvan de huisvestingswet en de Huisvestingsverordening, ondermandaat te verlenen aan de directeur van  Enserve voor "het verlenen, wijzigen, intrekken,weigeren en verlengen van urgentieverklaringen".

     

  • 3.

    Dit besluittreedt in werking op de dag na die van bekendmaking.

Naar boven