Gemeente Medemblik, Omgevingsvergunning, van rechtswege verleend, Nieuwe Dijk 15, 1619 PK, Andijk week 38

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op 12 september 2018 een omgevingsvergunning van rechtswege is verleend voor: het plaatsen van tijdelijke huisvesting voor werknemers op het perceel Nieuwe Dijk 15 in Andijk

 

Ter inzage

Het besluit met bijbehorende stukken kunt u vanaf 21 september 2018 zes weken inzien in het gemeentehuis.

 

Voorlopige voorziening 

Als u van mening bent dat de uitvoering van het besluit uw belangen raakt kunt u, als het spoedeisend is, naast het maken van bezwaar aan de rechtbank verzoeken een voorlopige voorziening te treffen, zodat de uitvoering van het besluit wordt opgeschort. U dient het verzoek om een voorlopige voorziening in bij de Afdeling Publiekrecht, sectie Bestuursrecht van de Rechtbank Noord-Holland in Haarlem, (Postbus 1621, 2003 BR).

 

Inwerkingtreding

De werking van de rechtswege verleende vergunning wordt opgeschort totdat de bezwaartermijn is verstreken of, indien bezwaar is gemaakt, op het bezwaar is beslist.

Bent u het niet eens met een besluit?

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de datum van verzending van een besluit een bezwaarschrift indienen bij (meestal) het college van burgemeester en wethouders (tenzij bij het betreffende besluit iets anders staat vermeld).

In de wetgeving worden eisen gesteld aan het indienen van een bezwaarschrift.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van de gemeente Medemblik: www.medemblik.nl/bezwaar.

Naar boven