Besluitenlijst college 11 september 2018 gemeente Oisterwijk

Het college heeft in de vergadering van 11 september de volgende besluiten genomen:

 

Omgevingsvergunning erfafscheiding

Het college heeft besloten een ingediend bezwaarschrift tegen het plaatsen van een erfafscheiding ongegrond te verklaren en het bestreden besluit in stand te laten.

 

Machtigen van de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant (VRMWB) i.v.m. gezamenlijk aanspannen van een procedure tegen een groep truckfabrikanten

Het college heeft besloten de VRMWB te machtigen om (namens de gemeente Oisterwijk) NLTruckkartel te machtigen alle proceshandelingen te verrichten die nodig zijn voor het instellen van een vordering tot verkrijging van een schadevergoeding als gevolg van het onrechtmatig handelen van de truckfabrikanten zoals omschreven in de beschikking van de Europese Commissie en/of alle (rechts)handelingen te laten verrichten die nodig zijn om tot een schikking te komen met de truckfabrikanten.

 

Bestemmingsplan Zandstraat 18

Het college heeft ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan Zandstraat 18 en heeft besloten de bestemmingsplanprocedure te starten.

 

Aanvraag Fonds tekortgemeenten sociaal domein

Het college heeft besloten gebruik te maken van de mogelijkheid om een aanvraag in te dienen bij het Fonds tekortgemeenten sociaal domein. De VNG heeft dit fonds in het leven geroepen om tegemoet te komen aan gemeenten met grote tekorten op de nieuwe taken jeugd en Wmo.

 

Intrekking omgevingsvergunning milieu Oirschotseweg 76 te Moergestel

Het college heeft besloten de omgevingsvergunning activiteit milieu voor een pluimveehouderij aan de Oirschotseweg 76 te Moergestel in te trekken, gezien er meer dan drie jaar geen handelingen zijn verricht met gebruikmaking van de vergunning.

 

 

 

Naar boven