Gemeente Heerlen – intrekken omgevingsvergunning: het verbouwen van een lunchroom aan Bautscherweg 84 (kadastraal bekend gemeente Heerlen, K nummer 1789) te Heerlen

2012/10560 het verbouwen van een lunchroom Bautscherweg 84, kadastraal bekend gemeente Heerlen, K, nummer 1789.

Deze omgevingsvergunning wordt ingetrokken op grond van het bepaalde in artikel 2.33, tweede lid aanhef onder a van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht vanwege het niet tijdig starten met bouwen met gebruikmaking van de vergunning.

Procedure intrekken

Voor het intrekken van een omgevingsvergunning geldt dezelfde procedure als de procedure die voor de verlening van de omgevingsvergunning is gebruikt.

Op grond van artikel 3.15, eerste lid van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht dient de intrekking van de omgevingsvergunning met kenmerk B-09-0008 te worden gepubliceerd.

Bezwaar

Tegen dit besluit kan iedere belanghebbende die door dit besluit rechtstreeks in zijn belang is getroffen op grond van het bepaalde in de Algemene wet bestuursrecht, een met redenen omkleed bezwaarschrift bij ons college indienen.

De termijn voor het indienen van een bezwaarschrift bedraagt zes weken en vangt aan met ingang van de dag, na de dag van verzending van dit besluit.

Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet ten minste bevatten:

a. de naam en adres van de indiener;

b. de dagtekening;

c. een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar zich richt;

d. de gronden van het bezwaar.

Voorts kan op grond van het bepaalde in artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht aan de voorzieningenrechter van de rechtbank Limburg, Bestuursrecht, postbus 950, 6040 AZ Roermond, verzocht worden een voorlopige voorziening te treffen, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

Het vragen van een voorlopige voorziening is alleen mogelijk indien u binnen de genoemde termijn ook een bezwaarschrift indient.

Naar boven