BEKENDMAKING VASTSTELLING MANDAAT- EN VOLMACHTREGELING BEDRIJFSVOERINSGORGANISATIE VIJFHEERENLANDEN

 

De colleges van burgemeester en wethouders en de burgemeesters van de gemeenten Leerdam, Vianen en Zederik, alsmede de invorderingsambtenaren en de heffingsambtenaren van de gemeenten Leerdam en Vianen maken hierbij bekend, dat zij op 23 januari 2018 hebben besloten tot vaststelling van de Mandaat- en volmachtregeling Bedrijfsvoeringsorganisatie Vijfheerenlanden. Deze regeling stelt de Bedrijfsvoeringsorganisatie Vijfheerenlanden en haar medewerkers in staat bevoegdheden uit te oefenen namens de genoemde bestuursorganen. De Mandaat- en volmachtregeling treedt een dag na deze bekendmaking in werking.

De Mandaat- en volmachtregeling Bedrijfsvoeringsorganisatie Vijfheerenlanden ligt tijdens de openingstijden voor een ieder ter inzage bij de recepties in de drie gemeentehuizen. De termijn van terinzagelegging is zes weken. Het inzien is kosteloos, voor kopieën zijn leges verschuldigd.

De Mandaat- en volmachtregeling Bedrijfsvoeringsorganisatie Vijfheerenlanden kunt u voorts raadplegen via de zoekdienst van de gemeentelijke websites en op overheid.nl.

Naar boven