Rectificatie op publicatie van 17 augustus 2018, Ontwerpbesluit hogere waarde Wet geluidhinder Peijerstraat te Echt

In het ontwerpbesluit was niet het juiste artikel uit de Wet algemene bepalingen omgevingswet vermeld, waarmee van het bestemmingsplan wordt afgeweken. Voor het plan wordt een omgevingsvergunning aangevraagd, waarbij met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 2°, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht van het bestemmingsplan wordt afgeweken.

Conform het bepaalde in artikel 110c van de Wet geluidhinder is de in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht geregelde procedure in dat geval niet van toepassing, en wordt de hogere waarde ambtshalve vastgesteld zonder ontwerpbesluit. Tegen het besluit hogere waarde kan bezwaar en beroep worden ingediend zoals hieronder vermeld.

 

Besluit hogere waarde Wet geluidhinder Peijerstraat te Echt

Burgemeester en Wethouders van Echt-Susteren maken bekend dat zij ten behoeve van 10 appartementen aan de Peijerstraat in Echt hogere waarden hebben vastgesteld vanwege wegverkeerslawaai, als bedoeld in artikel 83 van de Wet geluidhinder.

Het complex voor in totaal 6 zelfstandige appartementen voor wonen en 6 onzelfstandige appartementen voor wonen en zorg wordt gerealiseerd op een perceel aan de Peijerstraat 55, deels in het bestaande pand en deels in nieuwbouw.

 

Het besluit inclusief de overige relevante stukken liggen vanaf vrijdag 24 augustus 2018 gedurende 6 weken ter inzage in het gemeentehuis van Echt-Susteren bij de receptie in de publiekshal, Nieuwe Markt 55 te Echt.

 

Rechtsbescherming

Belanghebbenden kunnen binnen 6 weken na de dag dat de stukken ter visie worden gelegd, een bezwaarschrift indienen bij het college van Burgemeester en Wethouders van Echt-Susteren, Postbus 450, 6100 AL Echt.

Het bezwaarschrift moet tenminste de naam en het adres van de indiener, een dagtekening, een handtekening, een omschrijving van de bestreden beslissing en een motivering bevatten. Het indienen van een bezwaarschrift is kosteloos.

 

Als u een spoedeisend belang heeft bestaat de mogelijkheid om na het indienen van het bezwaarschrift, een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Voor een dergelijk verzoek brengt de Raad van State griffierecht in rekening. Meer informatie kunt u inwinnen bij de Raad van State, tel. 070-4264426.

 

U kunt ook digitaal om een voorlopige voorziening verzoeken bij de Raad van State via https://digitaalloket.raadvanstate.nl . Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening(DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

 

Echt-Susteren, 23 augustus 2018

Naar boven