Ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder Oude Rijksweg Noord in Susteren

Burgemeester en Wethouders van Echt-Susteren maken bekend dat zij voornemens zijn een hogere waarde vast te stellen vanwege wegverkeerslawaai, als bedoeld in artikel 83 van de Wet geluidhinder, ten behoeve van 4 nieuw te bouwen woningen aan de Oude Rijksweg Noord in Susteren.

De 4 woningen betreffen ruimte voor ruimte woningen die worden gerealiseerd aan de Oude Rijksweg Noord op de akkergronden ten noorden van de Oude Roermondseweg.

 

Het ontwerpbesluit alsmede de overige relevante stukken liggen vanaf vrijdag 24 augustus 2018 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis bij de receptie in de publiekshal, Nieuwe Markt 55 te Echt. Gedurende deze termijn kunnen door belanghebbenden ten aanzien van het ontwerpbesluit schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen worden ingebracht. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan Burgemeester en Wethouders van Echt-Susteren, Postbus 450, 6100 AL Echt.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u tijdig telefonisch een afspraak te maken voor overleg via telefoonnummer 0475-478 478.

 

Echt-Susteren, 23 augustus 2018

Naar boven