Bekendmakingen Vergunningen, meldingen en ontheffingen gemeente Oirschot week 34 2018

Hebt u vragen die betrekking hebben op omgevingsvergunningen, bouwzaken, evenementen, standplaatsen, reclame of milieu? Of wilt u (ontwerp)vergunningen inzien? Dan kunt u via onze website onder ‘Afspraak maken’ een contactformulier invullen waarop u uw vraag kunt stellen. Wij nemen dan contact met u op en maken zo nodig met u een afspraak of zorgen dat de stukken voor u klaarliggen. Om stukken in te zien, moet u minimaal twee werkdagen van te voren een afspraak maken.

 

Aanvragen omgevingsvergunningen

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de volgende aanvragen voor een vergunning zijn ontvangen:

Oirschot

De Vorster 12, uitbreiden van een woning, ontvangen 09-08-2018;

 

Aanvragen om vergunningen liggen niet ter inzage en hiertegen bestaan geen bezwaarmogelijkheden.

Ontwerpbesluit omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn vergunning te verlenen voor:

Oirschot

Spoordonkseweg 148, niet meer houden van melkkoeien en uitbreiden met jongvee/overig rundvee, verzonden 09-08-2018;

 

De aanvraag, het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van dinsdag 21 augustus 2018 gedurende zes weken en dus tot en met maandag 1 oktober 2018 ter inzage. Gedurende deze termijn kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze tegen dit ontwerpbesluit naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders. Degenen die mondeling zienswijzen naar voren willen brengen, moeten hiervoor een afspraak maken. Tegen de uiteindelijke beschikking kan alleen door belanghebbenden beroep worden ingesteld als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

Inzage van stukken kan enkel op afspraak (via e-mail: vergunningen@kempengemeenten.nl of telefoonnummer 0499-583333). Om stukken in te zien, moet u minimaal twee werkdagen van te voren een afspraak maken. Dan zorgen wij ervoor dat de stukken voor u beschikbaar zijn.

 

Naar boven