Ontwerpbeschikking Hogere grenswaarde zorggebouwen Parc Glana te Geleen

Het college van Burgemeester en Wethouders van Sittard-Geleen maken bekend dat de Ontwerpbeschikking Hogere grenswaarde voor de zorggebouwen Parc Glana te Geleen ter inzage ligt.

 

Om de realisatie van 9 zorggebouwen mogelijk te maken heeft het college het voornemen hogere grenswaarden te verlenen van maximaal 53 dB vanwege het verkeerslawaai van A 76 en Spaubeeklaan te Geleen.

 

Ter inzage

De ontwerpbeschikking ligt met ingang van 20-08-2018  tot en met 01-10- 2018 voor iedereen ter inzage bij de Stadswinkel, Markt 1 te Geleen.

De Stadswinkel is uitsluitend op afspraak geopend van maandag t/m vrijdag 08.00-18.00 uur en donderdagavond van 18.00-20.00 uur.

 

Zienswijze

Binnen de termijn van ter inzage legging kan iedereen schriftelijk of mondeling (bij voorkeur schriftelijk) zijn zienswijze naar voren brengen.

U kunt uw schriftelijke zienswijzen richten aan

het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Sittard-Geleen,

Postbus 18,

6130 AA Sittard.

 

Uw mondelinge zienswijzen kunt u aangeven bij het team Ruimtelijke ontwikkeling. Maak hiervoor een afspraak met dhr. E. Gerrmann via het algemeen telefoonnummer van de gemeente 14 046. U mondelinge zienswijze leggen wij vast in een verslag.

 

Wet- en regelgeving

Bekendmaking gebeurt volgens artikel 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht.

Naar boven