Standplaatsvergunning Lidl

Op 6 augustus 2018 is op grond van artikel 5:18 van de APV aan Lidl Nederland GmbH vergunning verleend t.b.v. het innemen van een standplaats in verband met het nieuw te openen Lidl filiaal in winkelcentrum De Biezenkamp. De standplaats wordt ingenomen in Winkelcentrum De Biezenkamp op 8 september 2018.

 

Indien uw belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken, kunt u hiertegen een gemotiveerd bezwaarschrift indienen. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet ten minste bevatten de naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht, alsmede de gronden van het bezwaar.

Uw bezwaarschrift dient u te richten aan het college van Leusden, p/a secretariaat van de adviescommissie bezwaarschriften, postbus 150, 3830 AD Leusden. De termijn voor het indienen van een bezwaarschrift bedraagt zes weken na dag van verzending (6 augustus 2018) van dit besluit.

Voor verdere informatie kunt u de brochure “Bezwaar en beroep tegen een beslissing van de overheid” raadplegen. Deze folder kunt u vinden in de publieksinformatiewinkel in de hal van het gemeentehuis.

 

 

Naar boven