Ontwerp-bestemmingsplan "Rozenstraat e.o. in Leerdam; herstructurering woonstraat.

Burgemeester en wethouders van Leerdam maken bekend dat met het ontwerpbestemmingsplan herstructurering Rozenstraat e.o. in Leerdam is ingestemd.

Het ontwerpbestemmingsplan, inclusief de bijbehorende stukken, wordt met ingang van 2 augustus 2018 gedurende een periode van zes weken (tot en met 12 september 2018) voor iedereen ter inzage gelegd in het stadskantoor aan het Dokter Reilinghplein 1, 4141 DA Leerdam. (Geopend maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 12:00 uur).

Het ontwerpbestemmingsplan inclusief bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. De vindplaats is via de benaming NL.IMRO.0545.BPRozenstreoLRD-OW01.

Het plan voorziet in de vervangende nieuwbouw van woningen in de Rozenstraat en omgeving in Leerdam.

Gedurende de ter inzagetermijn kan iedereen over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk, dan wel mondeling gemotiveerde zienswijzen bekend maken aan de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen dienen als volgt te worden geadresseerd:

Aan de gemeenteraad van Leerdam

Postbus 15

4140 AA Leerdam

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u via telefoonnummer (0345) 63 63 63 een afspraak maken met mevrouw A. Siesling, van het team Ruimte, bereikbaar iedere werkdag van 09.00 uur tot 12.00 uur. Tijdens haar afwezigheid kunt u daarvoor de heer M. van Gent, van het team Projecten, benaderen.

Leerdam, 1 augustus 2018

Naar boven