Voornemen aanwijzen plangebied Loverbosch fase 2 als welstandsvrij gebied

De gemeenteraad van Asten maakt op grond van artikel 12 lid 2 van de Woningwet bekend dat zij voornemens is het plangebied Loverbosch fase 2 aan te wijzen als welstandsvrij gebied.

Inspraak

Op grond van artikel 12, lid 4 van de Woningwet betrekt de gemeenteraad de ingezetenen van de gemeente bij een voorgenomen besluit om gebieden aan te wijzen waarbij de redelijke eisen van welstand niet van toepassing zijn, op de wijze zoals omschreven in de Inspraakverordening van de gemeente Asten.

U kunt het beleidsvoornemen met bijbehorende stukken met ingang van 20 juli 2018 gedurende 6 weken inzien op het gemeentehuis. U kunt hiervoor terecht bij het Klant Contact Centrum, tel. (0493) 671 212. U hoeft geen afspraak te maken om de stukken in te zien. Een afspraak maken is wel nodig als u vragen wilt stellen over de stukken die ter inzage liggen.

De stukken kunnen gedurende genoemde periode ook worden ingezien op de gemeentelijke website: www.asten.nl.

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging wordt inspraak verleend aan ingezetenen en belanghebbenden. Schriftelijke inspraakreacties kunnen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 290, 5720 AG Asten. Degenen die mondeling een inspraakreactie kenbaar willen maken kunnen binnen de bovengenoemde termijn contact opnemen met het Klant Contact Centrum tel. (0493) 671 212.

 

Naar boven