Gemeente Heerlen- verleende omgevingsvergunning uitgebreide procedure: het hobbymatig gebruik van een dierenweide met dierenverblijf , Sectie U perceelnummer 1439, Lotbroekerweg te Hoensbroek

Gemeente Heerlen - verleende omgevingsvergunning uitgebreide procedure:

 

Het college van Heerlen heeft de volgende omgevingsvergunning middels de uitgebreide procedure verleend:

Het hobbymatig gebruik maken van een dierenweide met dierenverblijf, Sectie U perceelnummer 1439, Lotbroekerweg, 6433 HZ Hoensbroek (datum besluit is datum bekendmaking: 5 juli 2018, dossiernummer 4524)

Beroep instellen

U kunt beroep instellen tegen dit besluit. Een beroepschrift moet binnen zes weken na de dag van bekendmaking van dit besluit indienen. Let op: de dag van bekendmaking is niet dezelfde dag als de publicatiedatum van dit blad. Tijdens de beroepstermijn liggen alle stukken ter inzage in het gemeentehuis.

 

Het beroepschrift moet u ondertekenen en bevat tenminste: uw naam en adres, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt en een motivering van uw beroep. Het beroepschrift stuurt u naar: de Rechtbank Limburg, sector Bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond.

 

U kunt ook digitaal een beroepschrift indienen bij de rechtbank via https://loket.rechtspraak.nl/Burgers U heeft daarvoor een elektronische handtekening (DigiD) nodig. Kijk op de website voor de voorwaarden rondom digitaal procederen.

 

Voor het inzien van het besluit en de bijbehorende stukken kunt u telefonisch een afspraak maken, bel 14 045. Vanuit het buitenland is het telefoonnummer +31 45 5 60 50 40.

 

Naar boven