Gemeente Heerlen – kennisgeving intrekking omgevingsvergunning Euregioweg 1 te Heerlen

 

Burgemeester en wethouders van Heerlen maken op grond van artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat zij willen overgaan tot het intrekken van de op 13 juni 2007 verleende omgevingsvergunning voor de activiteit milieu voor een tankstation voor het wegverkeer met opslag en aflevering van LPG, gelegen Euregioweg 1, 6422 PG Heerlen. Van de verleende vergunning is al ruim 3 jaar geen gebruik meer gemaakt.

 

Inzage

Het ontwerpbesluit en alle overige relevante stukken liggen gedurende 6 weken ter inzage in het gemeentehuis Heerlen, Geleenstraat 27, 6411 HP Heerlen. De stukken liggen ter inzage met ingang van 16 juli 2018.

 

Rechtsbescherming

Met ingang van 16 juli 2018 kan gedurende 6 weken door de aangewezen adviseurs een advies over het ontwerpbesluit worden uitgebracht en door eenieder een zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren worden gebracht. Het indienen van een advies of zienswijze per post moet gebeuren door toezending aan burgemeester en wethouders van Heerlen, afdeling Publiekszaken, Postbus 1, 6400 AA Heerlen. Via telefoonnummer 14 045 kan mondeling een zienswijze worden ingediend.

Naar boven