Ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder / Tergouwen 18, 6051 -- Maasbracht / Maasgouw

Ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder

Burgemeester en Wethouders van Maasgouw maken bekend dat zij voornemens zijn hogere waarden vanwege wegverkeerslawaai vast te stellen, als bedoeld in artikel 83 van de Wet geluidhinder, ten behoeve van 8 (senioren)woningen aan Tergouwen in Maasbracht.

De 8 woningen worden gerealiseerd op de planlocatie Tergouwen 18 in Maasbracht, waar nu nog een agrarisch bedrijf is gevestigd. De woningen worden deels gerealiseerd in de bestaande bebouwing.

Het ontwerpbesluit alsmede de overige relevante stukken kunnen vanaf 6 juli 2018 gedurende zes weken digitaal worden ingezien in het publiekscentrum van het (tijdelijk) gemeentehuis, Kruisweg 32 dan wel Markt 36 te Maasbracht. Gedurende deze termijn kan door belanghebbenden ten aanzien van het ontwerpbesluit schriftelijk dan wel mondeling een zienswijze worden ingebracht. Een schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan Burgemeester en Wethouders van Maasgouw, Postbus 7000, 6050 AA Maasbracht.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u tijdig telefonisch een afspraak te maken voor overleg via telefoonnummer 0475-85 25 00.

Maasbracht, 5 juli 2018

Naar boven