Voorbereidingsbesluit paraplubestemmingsplan parkeernormen

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad op 28 juni 2018 heeft besloten, te verklaren dat voor diverse gebieden in Almere het paraplubestemmingsplan parkeernormen wordt voorbereid. Het voorbereidingsbesluit heeft globaal betrekking op de volgende gebieden: Kromslootpark, Het Beginbos, De Velden, De Wierden, De Marken, De Steiger, De Paal, Boswachterij Almeerderhout, Almere Hout Noord, Schakelwijk, Film-, Park-, Dans-, Verzetswijk en Lumièrepark, Molenbuurt, Bouwmeesterbuurt, Landgoederenbuurt, Regenboogbuurt, Eilandenbuurt en De Vaart IV.Het voorbereidingsbesluit met de daarbij behorende stukken ligt met ingang van dinsdag 3 juli 2018 ter inzage.

Met het voorbereidingsbesluit wordt beoogd te voorkomen dat omgevingsvergunningen voor de activiteit bouwen verleend moeten worden zonder dat wordt voorzien in voldoende parkeergelegenheid.

Het voorbereidingsbesluit treedt de dag na bekendmaking in werking.

Tegen het voorbereidingsbesluit kan geen bezwaar of beroep worden ingesteld.

 

Waar kunt u het voorbereidingsbesluit inzien?

Het voorbereidingsbesluit met bijbehorende stukken ter inzage in het stadhuis, Stadhuisplein 1 bij de afdeling Burgerzaken. Vraag naar het bestemmingsplan bij een van de medewerkers van deze afdeling. U kunt een bestemmingsplan inzien op de volgende tijden:maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur;donderdag van 9.00 tot 17.00 uur en van 18.00 tot 20.00 uur.

Voor vragen over het bestemmingsplan kunt u terecht bij de balie Vergunningen, Toezicht en Handhaving in het stadhuis, Stadhuisplein 1. Hier kunt u alleen op afspraak terecht. U kunt een afspraak maken via www.almere.nl/afspraak of telefonisch op telefoonnummer 14036.

De digitale versie is in te zien via de gemeentelijke website www.almere.nl/ruimtelijkeplanneninprocedure en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0034.VB0064-vg01

Het is mogelijk het besluit op het stadhuis digitaal in te zien. Vraag hiernaar bij een van de medewerkers van de afdeling Burgerzaken.

De bestanden van het bestemmingsplan kunt u downloaden op:https://plannen.almere.nl/manifest.asp?PLAN=NL.IMRO.0034.VB0064-vg01 

 

Naar boven