Hollands Kroon – week 26 - Formulier verlenen ondermandaat team Vitaliteit

 

De gemeentesecretaris W. Eppinga, verleent ingevolge artikel 3 van het Mandaatbesluit 2018 ondermandaat aan het hierna te noemen team en de medewerkers;

het ondermandaat geldt voor: team Vitaliteit

 

 

1. Algemene werkzaamheden team Vitaliteit

Kader pit vitaliteit; je bent aanspreekpunt voor bedrijven, instellingen en (keten)partners op jullie domeinen. Je signaleert maar bent ook aan zet om oplossingsrichtingen en/of toepassingen te initiëren en uit te voeren, zoals kernbeheer dit doet voor de inwoner als het gaat om de directe leefomgeving (openbare ruimte) en initiatieven in de kernen.

Ondermandaat voor het tekenen van privaatrechtelijke overeenkomsten voor inkoop van diensten en goederen die nodig zijn voor de uitvoering van de hieronder genoemde wetten, taken en initiatieven en werkzaamheden.

 

2. Functie specifieke werkzaamheden per persoon

Martha Pol: Advisering aan college en raad over onderwerpen in relatie tot de Participatiewet, Ioaw, Ioaz, Bbz en minimabeleid. Budgethouder van Inkomensregelingen en Arbeidsparticipatie.

Han Wonder: Accommodatiebeleid, Bezwaarschriften Sociaal Domein, flankerend- Beleid Sociaal Domein, Sport en Onderwijs, Budgethouder div. taakvelden binnen Sociaal Domein, Bestuursadviseur (EA) wethouder Sociaal Domein, Afhandelen subsidieaanvragen.

Anita Hinke: Advisering aan college en raad over onderwerpen in relatie tot Jeugdhulp en WMO, Sociaal Domein (grotendeels scope Incluzio-Hollands Kroon); jeugdgezondheidszorg en gezondheidszorg. Budgethouder Jeugdhulp Sociaal Domein. Bovenregionale Transformatie Specialistische Jeugdhulp (scope Incluzio-Hollands Kroon) voorbereiden en doorgeleiden voor college.

Anja Broers: Sluiten subsidieovereenkomsten met Vluchtelingenwerk binnen gestelde begrotingskaders en beschikte RMBA gelden. Sluiten van subsidieovereenkomsten en het tekenen van privaatrechtelijke overeenkomsten voor inkoop van diensten en goederen die nodig zijn voor gezondheidsgerelateerde inzet en interventies ter bevordering van preventie en curatie publieke en jeugdgezondheid, binnen vastgestelde begrotingskaders. Sluiten van subsidieovereenkomsten met welzijns- en gezondheidsorganisaties binnen vastgesteld subsidiebeleid en begrotingskaders. Regelen van accounts voor Khonraad – digitaal platform Tijdelijk huisverbod en BOPZ maatregel. Bijstellen samenwerkingsovereenkomst met dierenasiels en –ambulances Kop van NH en jaarlijkse vergoeding aan deze organisaties. Taken: Advisering aan college en raad over: Publieke en Jeugdgezondheidszorg, GR GGD, OGGZ, Dierenwelzijn, Subsidiebeleid, Sport en Veilig Thuis, uitvoeringsbeleid Huisverbod en Meldcode.

Extern mandaat aan Hulpofficier van Justitie: Deelmandaat opleggen Tijdelijk Huisverbod, (THV)Volmandaat besluit tot niet opleggen van THV

Vrouwtje Sanders: Advisering aan college en raad over onderwerpen in relatie tot de taakvelden leerlingenvervoer, onderwijs, kinderopvang, kunst en cultuur waarvan ik budgethouder ben. Sluiten van subsidieovereenkomsten met culturele instanties, lokale omroep binnen vastgesteld subsidiebeleid en begrotingskaders.

 

Anna Paulowna d.d. 14 juni 2018.

Gemeentesecretaris van Hollands Kroon,

W. Eppinga

Naar boven