Ontheffing Algemene plaatselijke verordening Baarn 2018: Slijpwerkzaamheden aan de spoorlijnen in Baarn.

Burgemeester en wethouders hebben op 14 juni 2018 een aanvraag van BAM Rail B.V. uit Breda ontvangen. De aanvraag is een ontheffing voor het uitvoeren van slijpwerkzaamheden aan de spoorlijnen in Baarn. De ontheffing is op grond van artikel 4:6 van de Algemene plaatselijke verordening Baarn 2018 verleend op 25 juni 2018 en de geldigheidsduur is op:

15 juli 2018 tussen 01.45 uur tot 07.10 uur voor het traject Hilversum-Amersfoort en Amersfoort-Hilversum

Gedurende deze periode kan enige mate van geluidsoverlast plaatsvinden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met meneer D. Blokhuis telefoonnummer 035 -54 81 705.

 

Bezwaarclausule

Bent u het niet eens met dit besluit? U kunt dan een bezwaarschrift indienen bij de burgemeester voor zover het de bevoegdheid van de burgemeester van Baarn betreft en bij burgemeester en wethouders van Baarn voor zover het de bevoegdheid van burgemeester en wethouders betreft, Postbus 1003, 3740 BA Baarn. De termijn voor het indienen van bezwaar is zes weken en vangt aan met ingang van de dag, ná de datum van verzending van dit besluit.

Uw bezwaarschrift bevat in elk geval:

  • 1.

    -ondertekening

  • 2.

    -naam en adres van de indiener

  • 3.

    -een dagtekening

  • 4.

    -een omschrijving van het besluit waartegen bezwaren bestaan.

In spoedeisende zaken kunt u, zodra het bezwaarschrift is ingediend, ook een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Utrecht, sector bestuursrecht, Postbus 13023,3507 LA Utrecht. Houdt u er rekening mee dat hieraan kosten verbonden zijn (informatie bij de griffier van de Rechtbank op nummer 088 - 3611754). U kunt uw verzoekschrift ook digitaal bij genoemde rechtbank indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven