Gemeente Sittard-Geleen - Bekendmaking verleende vergunning Wet op de lijkbezorging, betreffende de bestaande uitvaartfaciliteit, gelegen aan Vouershof 1 te Geleen.

 

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen maken bekend dat zij op 7 juni 2018, verzonden d.d. 8 juni 2018 een vergunning hebben verleend ex artikel 53 Wet op de lijkbezorging voor de bestaande uitvaartfaciliteit (bijzonder crematorium) gelegen Vouershof 1 te Geleen aan  DELA Uitvaartverzorging N.V. te Eindhoven.

 

Op basis van artikel 53 van de Wet op de lijkbezorging behoeft het vestigen, uitbreiden of wijzigen van een bijzonder crematorium (een crematorium in werking gehouden door een kerkgenootschap dan wel door een privaatrechtelijke rechtspersoon of een natuurlijk persoon) een vergunning van burgemeester en wethouders.

 

Conform artikel 54 van de Wet op de lijkbezorging dient het voornemen tot verlening van de vergunning tenminste 30 dagen tevoren ter openbare kennis te worden gebracht. Vanaf 26 april 2018 tot en met 25 mei 2018 heeft het ontwerpbesluit ter inzage gelegen. Van de gelegenheid om gedurende voornoemde termijn zienswijzen in te dienen heeft niemand gebruik gemaakt.

Beroep

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is verzonden, schriftelijk beroep in stellen bij Gedeputeerde Staten van Limburg, Postbus 5700, 6202 MA Maastricht. Persoonlijk afgeven in het Provinciehuis (bij de receptie) is ook mogelijk.

 

Naar boven