Mededeling verlening omgevingsvergunning Krabbenhoekseweg 2 te Nieuwerkerk

Overeenkomstig artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) maken burgemeester en wethouders van de gemeente Schouwen-Duiveland bekend dat zij een omgevings-vergunning hebben verleend voor het realiseren van drie permanente standplaatsen op het adres Krabbenhoekseweg 2 te Nieuwerkerk.

 

Het college heeft medewerking verleend aan het plan voor de activiteiten ’handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening’. Bij het verlenen van de omgevingsvergunning voor genoemde activiteiten is een planologische wijziging doorgevoerd conform artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3º Wabo. De beschikking, de aanvraag en bijbehorende stukken hebben met ingang van 26 maart 2018 gedurende zes weken ter inzage gelegen. Er zijn geen zienswijzen ingediend. Het besluit is niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerp.

 

Tegen dit besluit kan binnen 6 weken na de dag van bekendmaking beroep ingesteld worden bij de rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team bestuursrecht, postbus 90006, 4800 PA Breda, door:

belanghebbenden die zienswijzen naar voren hebben gebracht over het ontwerpbesluit;

belanghebbenden die bezwaar hebben tegen wijzigingen die bij het verlenen van de omgevings-vergunning ten opzichte van het ontwerp daarvan zijn aangebracht;

belanghebbenden die redelijkerwijs niet verweten kan worden dat zij geen zienswijzen naar voren hebben gebracht over het ontwerpbesluit;

Tegelijk met of na het indienen van een beroepschrift kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team bestuursrecht, postbus 90006, 4800 PA Breda.

 

Zierikzee, 8 juni 2018

Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland

Naar boven