Vooraankondiging bestemmingsplan Willem Barentszkade 14 en 15 en Commandeurstraat 13, West-Terschelling op grond van artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening

Burgemeester en wethouders van Terschelling maken op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) bekend dat zij voornemens zijn een nieuw bestemmingsplan voor te bereiden voor de Willem Barentszkade 14 en 15 en Commandeurstraat 13, West-Terschelling.

Het bestemmingsplan is opgesteld om de opslag van fietsen onder de woningen aan de Willem Barentszkade 14 en de Commandeurstraat 13 mogelijk te maken. Aan de Commandeurstraat zal de opslag in de kelder onder de woning plaatsvinden, aan de Willem Barentszkade 14 op de begane grond. Boven de opslag van de fietsen wordt op elk perceel één woning terug gebouwd. Aan de Willem Barantszkade 15 zullen geen nieuwe ontwikkelingen mogelijk gemaakt worden.

Tegen het voornemen om voornoemd bestemmingsplan in procedure te brengen kunnen geen zienswijzen worden ingediend en er wordt over dit voornemen ook geen advies gevraagd van een onafhankelijke instantie. Het ontwerp bestemmingsplan wordt op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening, vanaf 8 juni 2018 gedurende zes weken ter inzage gelegd. Op dat moment krijgt een ieder de gelegenheid om zienswijzen kenbaar te maken met betrekking tot het ontwerp bestemmingsplan. Voorafgaand aan de ter inzage legging zal daarvan kennisgeving worden gedaan in de Terschellinger, de Staatscourant (online) en via de website van de gemeente. In die kennisgeving zal worden vermeld wanneer en hoe de stukken zijn in te zien en hoe daarover een zienswijze kenbaar kan worden gemaakt.

Naar boven