Verleende omgevingsvergunning Bisonspoor 4005, Maarssen

Het realiseren van een lobby met vergaderruimten

Datum verzonden : 24 mei 2018

Dossiernummer: 180234

Als u het niet eens bent met dit besluit, kunt u op grond van de Algemene wet bestuursrecht een bezwaarschrift indienen. Het bezwaarschrift moet u indienen binnen zes weken na de datum van verzending van dit besluit. Het bezwaarschrift moet de volgende gegevens bevatten:

• de dagtekening;

• uw volledige naam- en adresgegevens;

• uw handtekening;

• een kopie van het bestreden besluit waarmee u het niet eens bent; en

• de reden(en) waarom u het hiermee niet eens bent.

Het bezwaarschrift moet worden ingediend bij de gemeente. Dit kan digitaal met behulp van DigiD via www.stichtsevecht.nl of door het bezwaarschrift te sturen aan Burgemeester en wethouders, Postbus 1212, 3600 BE Maarssen.

Het indienen van een bezwaarschrift schort het besluit waartegen u bezwaar hebt gemaakt, en de eventuele gevolgen ervan, niet op. Als u een bezwaarschrift hebt ingediend, kunt u vooruitlopend op de beslissing hierover om een voorlopige voorziening vragen. Dit doet u door middel van een verzoekschrift aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland, afdeling bestuursrecht, o.v.v. voorlopige voorzieningen, Postbus 16005, 3500 DA te Utrecht. U stuurt een kopie van het bezwaarschrift en het besluit waartegen u bezwaar maakt mee met het verzoekschrift. In uw verzoekschrift geeft u aan waarom u een spoedeisend belang bij de voorlopige voorziening hebt. Aan deze procedure zijn kosten verbonden. Met behulp van DigiD kunt het verzoekschrift ook digitaal indienen bij de genoemde rechtbank via www.rechtspraak.nl. Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven