Besluit Hogere grenswaarde Wet geluidhinder Duivenstraat 12A, 6261 NT Mheer

Burgemeester en wethouders van Eijsden-Margraten maken, ingevolge de Wet geluidhinder, bekend dat, krachtens mandaat, een hogere grenswaarde is verleend, waarbij de reguliere voorbereidingsprocedure is gevolgd voor:

- het veranderen van de bestemming vakantiewoning in woning voor permanente bewoning op het perceel Duivenstraat 12A, 6261 NT Mheer (verzonden 16 mei 2018).

 

Bezwaarschrift

Belanghebbenden kunnen binnen 6 weken na de dag van bekendmaking van het besluit daartegen een bezwaarschrift indienen. Op de betreffende procedure is de Algemene wet bestuursrecht van toepassing.

Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet ten minste bevatten:

 

  • 1.

    De naam en het adres van de indiener;

  • 2.

    De datum;

  • 3.

    Een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht;

  • 4.

    De redenen van het bezwaar. 

    Het bezwaarschrift wordt gericht aan:

    Burgemeester en wethouders van de gemeente Eijsden-Margraten

    Amerikaplein 1

    6269 DA Margraten.

     

    Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Belanghebbenden, die een bezwaarschrift hebben ingediend, kunnen tevens een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening doen bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s Gravenhage of digitaal met DigiD via https://raadvanstate.nl.

     

Ter inzage legging en nadere informatie

Alle stukken liggen ingaande de dag na de publicatiedatum, in het gemeentehuis, gelegen Amerikaplein 1 te Margraten, ter inzage. Voor inzage en nadere informatie kunt u contact opnemen met het KlantContactCentrum, telefoonnummer 14 043 of 043 458 8488.

 

Eijsden-Margraten, 23 mei 2018

Burgemeester en wethouders van Eijsden-Margraten,

De secretaris, Mathea Severeijns

De burgemeester, Dieudonné Akkermans

Naar boven