Ontwerp begroting Regio FoodValley

Ontwerp begroting Regio FoodValley 2019-2022  ter inzage  

De ontwerp begroting Regio FoodValley 2019-2022 wordt voorgelegd aan de gemeenteraad van Wageningen. De gemeenteraad bespreekt de ontwerpbegroting en stuurt eventueel een zienswijze naar het Dagelijks Bestuur van de Regio FoodValley. Het Dagelijks Bestuur betrekt dit commentaar bij de bespreking in het Algemeen Bestuur (AB).

De gemeenschappelijke regeling van de Regio FoodValley is getroffen om van deze regio een Europese topregio te maken op het gebied van kennis, ontwikkeling en innovatie in de agro-foodsector door versterking van het vestigingsklimaat en de kwaliteit van de leefomgeving. De gemeenschappelijke regeling Regio FoodValley werkt daartoe samen met ondernemers en onderwijs/onderzoek. Regio FoodValley concentreert zich op de terreinen economie, werkgelegenheid, ruimtelijke ontwikkeling, wonen en mobiliteit. De deelnemende gemeenten zijn: Barneveld, Ede, Nijkerk, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Veenendaal en Wageningen.

De gemeenschappelijke regeling Regio FoodValley is een gemeenschappelijke regeling onder de Wet gemeenschappelijke regelingen (Wgr). Dit brengt een aantal verplichtingen met zich mee. Eén van die verplichtingen betreft het ter inzage leggen van de ontwerp begroting bij de deelnemende gemeenten gedurende de periode dat de ontwerp-begroting ter bespreking wordt aangeboden aan gemeenteraad.

Inzage

De ontwerp begroting is hieronder als pdf toegevoegd.

Bezwaar

Op dit besluit is geen bezwaar en beroep mogelijk.

Naar boven