Kennisgeving verlenging beslistermijn aanvraag omgevingsvergunning plaatsen boogkassen en regenkappen, Keerderweg (perceel EDN00-F-417) te Gronsveld

Burgemeester en wethouders van Eijsden-Margraten maken bekend, dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht hebben besloten de beslistermijn te verlengen met een termijn van zes weken (artikel 3.9 lid 2 Wabo, artikel 3:18 lid 2 Awb) van de volgende aanvraag, voor:

-het plaatsen van boogkassen en regenkappen te Keerderweg (perceel EDN00-F-417) te Gronsveld. De reden voor verlenging is dat nog niet alle beoordelingen hebben plaatsgevonden. De nieuwe uiterste beslisdatum is 1 maart 2018.

Tegen deze verlenging kunnen op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht geen bezwaarschriften worden ingediend.

Ter inzage legging en nadere informatie

Alle stukken liggen, ingaande de dag na de publicatiedatum, in het gemeentehuis, gelegen Amerikaplein 1 te Margraten, ter inzage. Voor inzage en nadere informatie moet een aspraak maken met het KlantContactCentrum, telefoonnummer 14 043 of 043 458 8488.

Eijsden-Margraten, 17 januari 2018

Burgemeester en wethouders van Eijsden-Margraten,

De secretaris, Mathea Severeijns

De burgemeester, Dieudonné Akkermans

Naar boven