Evenementenvergunning Schuiteman Valley Run 2018

De burgemeester en het college van burgemeester en wethouders hebben besloten vergunning te verlenen voor het organiseren van de Schuiteman Valley Run op zaterdag 9 juni 2018 tussen 11.00 en 16.00 uur.

 

Op 9 mei 2018 heeft de burgemeester besloten om u op grond van:

- artikel 2:25 van de Algemene Plaatselijke Verordening Veenendaal vergunning te verlenen voor het organiseren van de Schuiteman Valley Run op zaterdag 9 juni 2018 tussen 11.00 en 16.00 uur. De start is gelegen in Winkelcentrum de Ellekoot, Veenslag in Veenendaal waarbij de start- en uiterlijke finishtijd op respectievelijk 13.00 uur voor de 5 km, 13.10 uur voor de 10 km - en 14.30 uur is vastgesteld. Het parkeren vindt plaats nabij Winkelcentrum de Ellekootaan de zuidkant van Winkelcentrum de Ellekoot, aan zijde van de Slagvink en beperkt op het parkeerterrein bij Sportpark Panhuis aan de Sportlaan te Veenendaal;

- vergunning te verlenen voor het ten gehore brengen van (achtergrond) muziek gedurende de loop, het verslaan hiervan door een microfonist en het plaatsen van attributen ten behoeve hiervan.

hebben burgemeester en wethouders besloten op grond van:

- artikel 2:10A en C van de Algemene Plaatselijke Verordening Veenendaal vergunning te verlenen voor het plaatsen van de benodigde attributen, waaronder een start- en finishboog ten tijde van het sportevenement en het plaatsen van 25 driehoeksborden langs de weg;

Bezwaar maken

Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u of een andere belanghebbende binnen zes weken na verzenddatum van het besluit een gemotiveerd bezwaarschrift sturen aan de raad/ het college van burgemeester en wethouders/ de burgemeester (zie ondertekening brief), Postbus 1100, 3900 BC Veenendaal.

In het bezwaarschrift vermeldt u het volgende:

- uw naam, adres, datum en ondertekening;

- een omschrijving van het besluit waar het bezwaar tegen gericht is (u kunt bijvoorbeeld de datum en het kenmerk van deze brief vermelden of een kopie meesturen);

- de reden waarom u bezwaar instelt.

Digitaal indienen

U kunt uw bezwaarschrift ook digitaal indienen via www.veenendaal.nl/bezwaar. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Voorlopige voorziening

Een bezwaarschrift schort de werking van dit besluit niet op. Als u dat wilt en u spoedeisend belang hebt, kunt u daarnaast bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Midden-Nederland, afdeling bestuursrecht, een verzoek om een voorlopige voorziening indienen. Hiervoor is griffierecht verschuldigd. Het adres daarvoor is:

Postbus 16005, 3500 DA Utrecht.

U kunt ook digitaal het verzoekschrift indienen en wel via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u ook beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Op deze site is tevens meer informatie te vinden.

 

Naar boven