Wet op de Kansspelen Markthoek 102

Vergunningsaanvraag exploitatie speelautomatenhal Markthoek 102 te Winterswijk

Fair Play Centers Winterswijk B.V. heeft een vergunningsaanvraag voor de exploitatie van een speelautomatenhal in het perceel Markthoek 102 bij de burgemeester ingediend. Deze exploitatievergunning is vereist op grond van artikel 3 van de Verordening speelautomaten.

De vergunning betreft de voortzetting van de exploitatie van de speelautomatenhal en kan o.m. worden geweigerd indien de aanwezigheid van de speelautomatenhal de woon- en leefsituatie in de naaste omgeving of de openbare orde of het karakter van de winkelstraat of –buurt naar het oordeel van de burgemeester op ontoelaatbare wijze nadelig beïnvloedt.

Deze vergunningsaanvraag ligt met ingang van heden gedurende twee weken ter inzage bij de receptie van het gemeentekantoor.

Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden hun zienswijze op de vergunningsaanvraag mondeling of schriftelijk naar voren brengen.

Voor een mondelinge reactie kunt u contact opnemen met de heer J.G. Krosenbrink, tel. 0543 543 543. Schriftelijk kunt u reageren door uw reactie te sturen naar de burgemeester van Winterswijk, Postbus 101 – 7100 AC Winterswijk of mailen naar gemeente@winterswijk.nl onder vermelding van zaaknummer 153484.

 

Naar boven