Plaatsingsbesluit Broekgraaf fase 1, gemeente Leerdam

 

Het college van B&W besluit:

 

  • 1.

    Om drie ondergrondse restcontainers te plaatsen in de wijk Broekgraaf, fase 1. De locaties zijn op de bijgevoegde plattegrond aangegeven.

  • 2.

    Om de locaties via het digitale gemeenteblad bekend te maken.

 

Leerdam, 6 december 2016

College B&W, gemeente Leerdam

 

Bezwaarclausule

Indien u zich niet met dit besluit kunt verenigen, is het mogelijk om binnen zes weken na verzending van deze brief schriftelijk en gemotiveerd bezwaar in te dienen. Het bezwaarschrift moet uw naam en adres bevatten, duidelijk maken tegen welk besluit u bezwaar maakt en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan het College van burgemeester en wethouders, Postbus 15, 4140 AA Leerdam.

 

Tegelijkertijd kan in spoedeisende gevallen om een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Rotterdam, Bestuursrecht team B, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam. De voorzieningenrechter kan een voorziening treffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Bij het verzoekschrift tot het treffen van een voorlopige voorziening moet een afschrift van het bezwaarschrift worden gevoegd. Tevens wordt hiervoor een griffierecht geheven. Over de hoogte hiervan kunt u zich wenden tot de griffie van de Rechtbank Rotterdam (tel. 010- 2971841).

 

Toelichting

Onze leefomgeving is gebaat bij het scheiden van afvalstromen en de rijksoverheid legt hoge normen op. Om aan deze hoge normen te kunnen voldoen, heeft de gemeente Leerdam gekozen om de afvalinzameling te organiseren volgens het systeem van ‘omgekeerd’ afval inzamelen. Door te kiezen voor deze manier van afval inzamelen maken wij het u als bewoner makkelijk de ‘goede’ afvalstromen aan te bieden. Papier, groen- en plastic zamelen we namelijk huis aan huis in door gebruik te maken van containers. Uw restafval halen we niet langer op, dit kunt u wegbrengen naar een van de ondergrondse containers.

 

De locaties van de ondergrondse containers in de wijk Broekgraaf, fase 1 zijn nu vastgesteld door het college. U kunt deze locaties bekijken op de site of op het stadskantoor.

 

Naar boven