Voorontwerpbestemmingsplan Veegplan 2017

Burgemeester en wethouders van de gemeente Best maken op grond van artikel 1.3.1. van het besluit ruimtelijke ordening en de gemeentelijke inspraakverordening bekend dat het bestemmingsplan ‘Veegplan 2017’ wordt voorbereid. Het voorontwerpbestemmingsplan kan met ingang van woensdag 7 juni tijdens de openingstijden worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis in Best. Digitaal is het plan beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0753.bpveegplan2017-VO01. Een link naar deze site is tevens opgenomen op www.gemeentebest.nl.

De afgelopen jaren is door het gebruik van de verschillende bestemmingsplannen op het grondgebied van de gemeente Best gebleken dat in sommige gevallen onvolkomenheden in de regelingen voorkomen. Om dit te herstellen is besloten een zogenoemd veegplan te maken. Tevens biedt het veegplan de mogelijkheid om reeds verleende omgevingsvergunningen voor enkele locaties vast te leggen, biedt het plan de mogelijkheid om het instrumentarium van de bedrijventerreinenvisie te actualiseren en worden (bestaande) evenementen op verschillende locaties in de kern Best juridisch-planologisch geregeld.

 

Procedure bestemmingsplan

Van 8 juni tot en met 19 juli kan een ieder een inspraakreactie geven op het voorontwerpbestemmingsplan.

Een schriftelijke inspraakreactie kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Best, Postbus 50, 5680 AB Best. Een inspraakreactie indienen via de email is niet mogelijk.

Heeft u vragen over het voorontwerpbestemmingsplan dan kunt u contact opnemen met de heer W. Ansems (14 0499).

 

Inloopochtend

Op 29 juni is er een inloopochtend. Tijdens deze ochtend kunnen geïnteresseerden het voorontwerpbestemmingsplan inzien en vragen stellen aan de aanwezige inhoudsdeskundigen De bijeenkomst duurt van 10.00 uur tot 11.00 uur en vindt plaats in de burgerzaal van het gemeentehuis.

 

Best, 6 juni 2017,

Burgemeester en wethouders gemeente Best

 

Naar boven