Verleende omgevingsvergunning eerste fase, Verlengde Noordkade ongenummerd

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend, dat het een beschikking op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) heeft opgesteld met betrekking tot een omgevingsvergunning voor het realiseren van een theatergebouw en een brug (eerste fase) , plaatselijk bekend Verlengde Noordkade ongenummerd. De vergunning is reeds verzonden aan de aanvrager op 14 maart 2017.

 

Beroep

Van 27 mei 2017 tot en met 7 juli 2017 kan tegen deze vergunning beroep worden ingesteld door:

a. Belanghebbenden die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerp van de vergunning;

b. Belanghebbenden die beroep willen instellen tegen eventuele wijzigingen die bij de vaststelling van de vergunning ten opzichte van het ontwerp daarvan zijn aangebracht;

c. Belanghebbenden die aan kunnen tonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om zienswijzen in te brengen tegen het ontwerp van de vergunning.

 

Het beroepschrift moet worden gericht aan de rechtbank ’s-Hertogenbosch, sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

 

In het beroepschrift moet in ieder geval worden vermeld:

• de naam en adres van de indiener van het beroep;

• een omschrijving van het besluit;

• de motivering van uw beroep;

• de datum;

• een handtekening.

 

In spoedeisende gevallen kunt u gelijktijdig de president van de rechtbank ’s-Hertogenbosch verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen. Hiervoor brengt de rechtbank u kosten in rekening.

 

Als u een beroepschrift indient hoeft u enkel het beroepschrift en dit besluit op de sturen. De rechtbank vraagt vervolgens alle voor deze zaak relevante stukken bij ons op.

 

U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

 

In werking treding

De beschikkingen met betrekking tot de eerste en tweede fase treden op dezelfde dag in werking (artikel 6.3 lid 1 Wabo). Deze dag is de dag na afloop van de beroepstermijn van 6 weken waarop de beschikkingen afzonderlijk in werking zouden treden (artikel 6.3 lid 2 onder b Wabo).

Wanneer in deze periode bij de rechtbank een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan tredt de vergunning niet in werking voordat er op dat verzoek is beslist (artikel 6.3 lid 3 Wabo).

De beschikkingen waarbij positief is beslist op de aanvragen met betrekking tot de eerste en tweede fase worden, als deze in werking zijn getreden, tezamen aangemerkt als een omgevingsvergunning (artikel 2.5 lid 8 Wabo).

 

Veghel, 26 mei 2017

Burgemeester en wethouders van de gemeente Meierijstad.

 

Naar boven