MELDINGEN WET MILIEUBEHEER

Burgemeester en wethouders van Emmen maken bekend dat de volgende melding op grond van het Activiteitenbesluit (Besluit algemene regels voor inrichtingen milieubeheer, art. 8.40 van de Wet milieu­beheer) is ontvan­gen:

 

Weiteveen

Ambachtsweg 3,4 en 5, het oprichten van een milieu-inrichting (29368-2017)

 

Tegen deze melding kan geen bezwaar worden ingediend. Deze publicatie betreft slechts een wettelijk verplichte bekendmaking.

 

Stukken inzien

Ontheffingen, meldingen, (ontwerp-)beschikkingen/vergunningen en bijbehorende stukken kunt u (gedurende de gehele procedure) op afspraak inzien op het Klant Contact Centrum,  Raadhuisplein 1 te Emmen. Daar kunt u ook te­recht voor alle informatie.

 

 

Besluit maatwerkvoorschrift Activiteitenbesluit

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Emmen maken bekend dat zij hebben besloten een maatwerkvoorschrift in het kader van het Besluit algemene regels voor inrichtingen milieubeheer (het Activiteitenbesluit) op te leggen aan:

 

Klazienaveen

De Kwakel 4, het opleggen van een maatwerkvoorschrift bij D-Roses BV (110509-2016). 

Het maatwerkvoorschrift heeft betrekking op het uitstellen van datum waarbinnen aan de emissiegrenswaarde moet worden voldaan en biedt voldoende bescherming voor het milieu. Er zijn geen zienswijzen ingediend ten aanzien van het ontwerpbesluit. Het besluit is niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbesluit.

 

Stukken inzien

Het besluit met bijbehorende stukken ligt vanaf 25 mei 2017 gedurende een termijn van zes weken ter inzage. Op afspraak kunt u de stukken inzien bij het Klant Contact Centrum, Raadhuisplein 1 in Emmen.

 

Gedurende de ter inzage termijn van zes weken kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden. Een schriftelijk en gemotiveerd beroepschrift kunt u indienen bij de Rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Degene die een beroepschrift heeft ingediend kan, om te voorkomen dat door de uitvoering van het besluit onomkeerbare gevolgen ontstaan, een schriftelijk verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrecht van de Rechtbank Noord-Nederland, Postbus 150, 9700 AD Groningen. U kunt ook digitaal procederen, voor meer info raadpleeg de internetsite van de Rechtbank.

   

Naar boven