Weigering omgevingsvergunning voor het in afwijking van het bestemmingsplan plaatsen van een werkschuur op het perceel Wieselseweg nabij 93 (kad. gemeente Apeldoorn, sectie D, nummer 6155)

Vanaf 18 januari 2017 ligt gedurende 6 weken ter inzage het besluit van burgemeester en wethouders van Apeldoorn dat zij voor het het plaatsen van een werkschuur en het afwijken van het bestemmingsplan op het perceel Wieselseweg nabij 92 (kad. gemeente Apeldoorn, sectie D, nummer 6155) de vergunning in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht hebben geweigerd.

Tegen het ontwerp-besluit zijn zienswijzen naar voren gebracht. Burgemeester en wethouders hebben bij het nemen van het besluit geen wijzigingen aangebracht.

Daarom kunnen beroep instellen:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij burgemeester en wethouders naar voren heeft gebracht;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij burgemeester en wethouders naar voren te brengen.

Tot en met 1 maart 2017 kunt u uw beroepschrift indienen bij de Rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

De geweigerde omgevingsvergunning is in elektronische vorm te raadplegen en te verkrijgen via onze internetsite www.apeldoorn.nl/inzage, onder het kopje Ter inzage, Omgevingsvergunningen.

De geweigerde omgevingsvergunning ligt in het stadhuis ter inzage. In het stadhuis kunt u deze vergunning zowel in elektronische vorm als op papier bekijken. Medewerkers van het Omgevingsloket kunnen u meer vertellen over dit besluit. De geweigerde omgevingsvergunning in elektronische vorm kunt u ook bekijken op de internetzuil in het stadhuis. De openingstijden van het stadhuis en het Omgevingsloket vindt u op www.apeldoorn.nl/stadhuis.

Apeldoorn, 16 januari 2017

Naar boven