Gemeente Brummen - Verleende uitgebreide omgevingsvergunning, voor het brandveilig gebruiken van Troephuis Tapawingo t.b.v. BSO op de locatie Veldkantweg 8C in Eerbeek

Status: verleend

Datum verzonden: 12 mei 2017

Locatie: Veldkantweg 8C in Eerbeek

Voor: het brandveilig gebruiken van Troephuis Tapawingo t.b.v. BSO

Activiteit(en): Het in gebruik nemen of gebruiken van een, met het oog op de brandveiligheid aangewezen, vergunningplichtig bouwwerk (art. 2.1. lid 1 sub d Wabo)

Datum ontvangst: 19 januari 2017

Datum besluit : 12 mei 2017

Registratienummer: SXO-2017-0062

Inzien vergunning

De vergunning en bijbehorende stukken liggen ter inzage in het gemeentehuis van Brummen. Zie voor de openingstijden van het gemeentehuis en voor het maken van een afspraak www.brummen.nl.

Beroep

Belanghebbenden kunnen beroep instelling tegen een genomen besluit. Dit is geregeld in de Algemene wet bestuursrecht. Het instellen van beroep kan alleen door binnen zes weken na de dag van verzending van het besluit (of indien dat niet vermeld is, na de dag van publicatie van het besluit) een beroepschrift in te dienen bij de Rechtbank Gelderland, Locatie Arnhem, Postbus 9030, 6800 EM  Arnhem. 

Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet, tenzij bij het besluit anders is vermeld. Daarom kan tijdens de beroepsprocedure een ‘voorlopige voorziening’ worden gevraagd bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, Locatie Arnhem, Postbus 9030, 6800 EM  Arnhem.

Brummen, 17 mei 2017

Burgemeester en wethouders van Brummen

Naar boven