Ontwerpwijzigingsplan ‘Kapelweg 27 Best’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Best maken bekend dat op grond van artikel 3.9a, eerste lid Wet ruimtelijke ordening en artikel 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht met ingang van 17 mei tot en met 27 juni 2017 het ontwerpwijzigingsplan ‘Kapelweg 27 Best’ tijdens de openingstijden kan worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Best. Digitaal is het plan beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0753.wpkapelweg27-ON01. Een link naar deze site is tevens opgenomen op www.gemeentebest.nl/overzicht-bestemmingsplannen.

Het plangebied bevindt zich aan Kapelweg 27. Het wijzigingsplan is opgesteld om de vorm van het bestemmingsvlak te veranderen zodat ten westen van de bestaande bebouwing een nieuwe stal gerealiseerd kan worden. In het bestemmingsplan ‘Buitengebied Best 2006’ is hiervoor een wijzigingsbevoegdheid opgenomen.

Gedurende de hiervoor genoemde periode kunnen belanghebbenden een zienswijze naar voren brengen. Een zienswijze kan op twee manieren kenbaar gemaakt worden. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Best, Postbus 50, 5680 AB Best. Het mondeling indienen van een zienswijze is ook mogelijk. Hiertoe dient u uiterlijk 20 juni een telefonische afspraak te maken met de behandelend ambtenaar via telefoonnummer 14 0499. Een zienswijze indienen via email is niet mogelijk.

Heeft u vragen over het ontwerpwijzigingsplan, neemt u dan contact op met Gaby Jansen, bereikbaar via 14 0499 of via g.jansen@gembest.nl.

 

Best, 16 mei 2017

Burgemeester en wethouders gemeente Best

 

Naar boven