BEKENDMAKING vastgesteld wijzigingsplan Anemoonstraat Sittard NL.IMRO.1883.BPAnemoonstraat-VA01

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen maken bekend dat zij bij besluit van 16 mei 2017 hebben ingestemd met het vaststellen van het wijzigingsplan Anemoonstraat Sittard (NL.IMRO.1883.BPAnemoonstraat-VA01) ten behoeve van het bouwen van vier woningen.

In het vigerende bestemmingsplan ‘Schoollocatie Sanderbout' is ter plaatse de bestemming ‘Maatschappelijk’ opgenomen met een wijzigingsbevoegdheid waarmee de realisatie van maximaal vier woningen mogelijk kan worden gemaakt.

Middels het genoemde wijzigingsplan wordt hieraan invulling gegeven.

planbegrenzing:

Het plangebied ligt in de wijk Sanderbout, direct aan de oostzijde van de Anemoonstraat,

in het zuidelijk deel van het stedelijk gebied van Sittard.

Inspraak wijzigingsplan:

Het wijzigingsplan bestaande uit een verbeelding (voorheen: plankaart), regels (voorheen: voorschriften) en een toelichting alsmede de bijbehorende onderzoeken, kunt u van 18 mei tot en met 28 juni a.s. inzien in de Stadswinkel, Markt 1 te Geleen.

De stadswinkel is geopend van maandag t/m vrijdag 08.00-18.00 uur en donderdagavond van 18.00-20.00 uur.

Het wijzigingsplan kan ook digitaal worden ingezien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Instellen beroep:

Binnen de termijn van ter inzage legging kan schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag), door:

  • -

    een belanghebbende, die naar aanleiding van het ontwerpbestemmingsplan tijdig een zienswijze heeft ingediend;

  • -

    een belanghebbende, die aantoont redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest een zienswijze naar voren te brengen.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (eveneens Postbus 20019, 2500 EA Den Haag). In dát geval treedt het besluit niet in werking totdat op dat verzoek is beslist.

Voor de behandeling van uw beroepschrift moet u griffierecht betalen. Ga voor meer informatie over het instellen van beroep en het griffierecht naar www.raadvanstate.nl /onze werkwijze/bestuursrechtspraak, of bel 070 426 44 26.

Woensdag, 17 mei 2017

Burgemeester en Wethouders van Sittard-Geleen.

Naar boven