Gemeente Brummen - Verleende evenementenvergunning voor Ringsteken, Domineeskamp in Hall

Status: verleend

Datum verzonden: 1 mei 2017

Voor:

  • -

    gelegenheid: Ringsteken

  • -

    activiteit: met een aanspanning ringen steken die aan een paal hangen

  • -

    datum: 10 mei 2017 van 18:00 uur tot 21:00 uur

    21 juni 2017 van 18:00 uur tot 21:00 uur

  • -

    locatie: Domineeskamp in Hall

Verkeermaatregelen:

  • -

    De Domineeskamp tussen de Zwarteweg en de Hallseweg wordt op 10 mei 2017 en op 21 juni 2017 tussen 18:00 uur en 21:00 uur afgesloten voor doorgaand verkeer. Dit gebeurt door het plaatsen van hekken met het bord C01. De wegafzetting wordt geplaatst conform CROW 96b.

  • -

    Bovendien geldt er, in het belang van het vrijhouden van het evenemententerrein ten behoeve van de activiteiten, tijdens voorgenoemde periodes een parkeerverbod op de Domineeskamp. Dit parkeerverbod wordt weergegeven door het plaatsen van borden E01 met onderborden waarop de periode is weergegeven.

Inzien vergunning

De vergunning en bijbehorende stukken liggen ter inzage in het gemeentehuis van Brummen. Zie voor de openingstijden van het gemeentehuis en voor het maken van een afspraak www.brummen.nl.

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen bezwaar maken tegen een genomen besluit. Dit is geregeld in de Algemene wet bestuursrecht. Het maken van bezwaar kan alleen door binnen zes weken na de dag van verzending van het besluit (of indien dat niet vermeld is, na de dag van publicatie van het besluit) schriftelijk een bezwaarschrift in te dienen bij het bestuursorgaan dat het desbetreffende besluit heeft genomen. Het adres is: postbus 5, 6970 AA Brummen. Een bezwaarschrift moet ten minste voorzien zijn van de naam, adres en handtekening van de indiener, datum van de brief, omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de argumenten van het bezwaar.

Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet, tenzij bij het besluit anders is vermeld. Daarom kan tijdens de bezwaarschriftenprocedure een ‘voorlopige voorziening’ worden gevraagd bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, Locatie Arnhem, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

Brummen, 3 mei 2017

Burgemeester van Brummen

Naar boven