Verleende omgevingsvergunning, Hoofdstraat 135, 3114 GD te Schiedam

Omgevingsvergunning met de activiteit: bouwen.

Verleend op 19 april 2017.

Projectomschrijving: vergroten van de woning door het verkleinen van het dakterras.

Dossier: 17OMGS083.

OLO: 2895785.

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden tegen een besluit (verleende/ geweigerde omgevingsvergunning) binnen zes weken na de verzenddatum van het besluit (schriftelijk) een gemotiveerd bezwaarschrift (onder vermelding van ons kenmerk) bij burgemeester en wethouders indienen. U wordt verzocht om tegelijkertijd met het indienen van het bezwaarschrift een afschrift van het bestreden besluit mee te zenden.

Omdat het indienen van een bezwaarschrift de werking van het besluit niet schorst, kan de belanghebbende, indien hij/zij van mening is dat de behandeling van zijn/haar bezwaren onverwijlde spoed vereist, verzoeken om een voorlopige voorziening (waardoor het besluit wel geschorst kan worden). Een verzoek om voorlopige voorziening dient te worden gericht aan de Rechtbank Rotterdam (sector Bestuursrecht), t.a.v. Voorzieningenrechter, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam. Een dergelijk verzoek kan pas worden gedaan nadat een bezwaarschrift is ingediend.

Geïnteresseerden kunnen over het bovenstaande en voor inzage in (archief-)stukken nadere informatie verkrijgen bij het omgevingsloket, Stadserf 1, maandag en vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur, dinsdag 08.30 tot 12.30 uur, woensdag en donderdag 08.30 tot 20.00 uur, telefoon 14 010.

Let op! Langskomen aan de balie? Dit kan alleen op afspraak.

 

Naar boven