Paracommerciële drank- en horecavergunning Schiedamse Korfbalvereniging Nexus, Parkweg 411, 3121 KK Schiedam

 

De burgemeester heeft op 20 april 2017 een paracommerciële drank- en horecavergunning verleend aan de Schiedamse Korfbalvereniging Nexus, Parkweg 411 te Schiedam.

Belanghebbenden kunnen op grond van artikel 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken ingaande na de dag van verzending van dit besluit een beroepschrift indienen bij de administratieve rechter. Beroep bij de administratieve rechter kan alleen worden ingesteld door een belanghebbende, die een zienswijze als bedoeld in artikel 3:15 van de Algemene wet bestuursrecht heeft ingediend of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze te hebben ingediend.

Indien een belanghebbende van mening is dat, zolang nog niet op het beroepschrift is beslist, het besluit buiten werking moet worden gesteld (geschorst) kan hij of zij een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Rotterdam, sector Bestuursrecht, postbus 50951, 3007 BM te Rotterdam. Een voorlopige voorziening kan alleen gevraagd worden als er ook beroep is ingesteld bij de rechtbank en er sprake is van een spoedeisend belang. Aan het vragen van een voorlopige voorziening zijn kosten verbonden (griffierechten).

Naar boven